Vanity Clinics | Be your own kind of beautiful
Boka tid

Profhilo

Bevara huden ung med hjälp av Profhilo!

Profhilo är en stabiliserad injicerbar hyaluronsyrabaserade produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Förutom att den stärker och återfuktar huden har Profhilo också en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Profhilo går utmärkt att använda tillsammans med andra estetiska behandlingar.

Vem lämpar sig Profhilo för?

Profhilo lämpar sig för de som önskar en anti ageing effekt genom att huden stramas upp och hudkvaliteten förbättras. Alla som har tecken på åldrande hud och skulle ha nytta av en behandling med hudfiller kan även behandlas med Profhilo. Låter detta som en behandling för dig? Boka en konsultation och få reda på vad Profhilo kan göra för just din hud.

Hur går en Profhilobehandling till?

På VanityClinics genomgår du en konsultation med en injektionsspecialist som är också är specifikt utbildad på Profhilo. Under konsultationen får du svar på alla dina frågor och din behandlare gör en bedömning om Profhilo är den rätta behandlingen för dig. Konsultationen inklusive en första behandling tar ca 30minuter.

Injektionsbehandlingen läggs med den så kallade BAP-tekniken, då det är en standardiserad teknik med följande fördelar:

Injektionsbehandlingen genomförs med den så kallade BAP-tekniken, en standardiserad teknik utvecklad för Profhilo.

Vilket resultat kan man förvänta sig?

Produkten stannar i huden i ungefär 28 dagar. Genom långsam frisättning av hyaluronsyra under denna tid aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin. Efter 4 veckor bör man göra en uppföljande behandling för att uppnå bästa resultat. Fullt resultatet förväntas efter 2-3månader. Resultatet håller i ca 6 månader då det sedan är dags en kompletterande behandling. Sedan underhåller man resultatet med en behandling var sjätte månad.

ProfhiloProfhilo