Vanity Clinics | Be your own kind of beautiful
Boka Solna Boka Kista

Ansiktsbehandlingar

Nu lanserar vi en helt ny ansiktsbehandlingsmeny från vårt nya favorit märke – Circadia.

Med noga utvalda produkter från Circadia, ger våra ansiktsbehandlingar din hud lyster, vitalitet och elasticitet. Efter hudanalysen som ingår i alla ansiktsbehandlingar, får du ett din hudtyp. Hemligheten bakom Circadia är att det är framtaget av en amerikansk läkare Dr Pugliese som spenderat flera år att forska om huden och hudens åldrande.

Varför inte prova en Cocoa Enzyme peel med Lactic acid pensling? Den ger direkt effekt och gör att huden strålar. Och om du lägger till Firming Peptidemask så har du en omedelbar uppstramning och är redo för Red Carpet!

Om du har ätit osunt, levt stressigt och känner att huden behöver lugnas kanske från utbrott (finnar & plitor) eller blossighet, då borde du prova på kombinationen Cocoa enzyme med Lactic acid i kombination med Oxygen RX.

Oxygen RX jobbar både kärlsammandragande och är extremt lugnande så den passar en rosacea hud, eller en reaktiv hud men även en akne hud då den jobbar. Kombinationerna är oändliga så boka gärna en konsultation så skräddarsyr vi Din ansiktsbehandling.

Filosofin bakom Circadia – Circadian rythms/dygnsrytmen är hur olika våra celler fungerar på dagen kontra natten och hur vi med hjälp av rätt hudvård kan maximera effekterna av vår hemmavårds produkter.

Under dagen exponeras vi för olika miljöföroreningar samt UV strålar som långsamt bryter ner DNAt i huden. På dagen ska man därför ha produkter som hjälper till att skydda och stärka huden, medans på natten ska hudvården jobba regenererande och läkande. I Circadia finns det tex 4 olika retinol produkter, som är vetenskapligt bevisat en av de mest aktiva ingredienser inom antiage och hudföryngring. Det finns även en kräm som utvecklar sig som en retinol i huden som är perfekt för alla som är gravida/ ammande eller för någon annan anledning inte kan använda retinol. Detta är bara ett litet utdrag ur deras fantastiska produktsortiment!

Circadia ansiktsbehandlingar

Avancerad hudanalys med Derma Scanner - 495kr

Nu kan vi se hur din hud ser ut på djupet! En UV-kamera ta en bild på allt som gömmer sig under dina översta hudlager. Vi kan se dina solskador, kärl, porer, blodcirkulation. Vi mäter fuktnivå, elasticitet och djupet på dina rynkor.

Avancerade hudanalys hjälper oss att skräddarsy ett individuellt anpassat hudvårdsprogram för att förbättra ditt hudtillstånd.

Circadia Klassisk Ansiktsbehandling (60min) - 790kr

Klassisk ansiktsbehandling där vi skräddarsyr hudvård efter Din hudtyp. I behandlingen ingår Rengöring, Hudanalys, EnzymPeeling, Portömning, Brynplock, Massage, Ansiktsmask samt Avslutande produkt inkl. Ögonkräm

Circadia Djuprengörande Ansiktsbehandling (50min) - 690kr

Perfekt för dig som vill få rengjord hy på djupet men har begränsat med tid. I behandlingen ingår Rengöring, EnzymPeeling, Portömning, Djuprengörande ansiktsmask och Avslutande produkt inkl. Ögonkräm.

Circadia Red Carpet Ansiktsbehandling (45min) - 890kr

En kraftfull behandling som ger omedelbar uppstramning! Perfekt inför fest! Denna föryngrande, uppstramande behandling innehåller den senaste teknologin av peptider & antioxidanter som skapar en förnyelse av cellerna från de undre hudlagren. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorlek, ökar elasticitet, lyster och vitalitet. I behandlingen ingår Rengöring, Hudanalys, EnzymPeeling under ånga, Firming Peptidemask, Avslutande produkt inkl. Ögonkräm

Baobab C-vitamin Boost (60min) - 1095kr

I denna behandling använder vi oss av ren c-vitamin från Baobab trädet, Baobab frukten innehåller 20ggr mer c-vitamin än en apelsin. Detta är en stark antioxidant som gör underverk för huden! Med omedelbar lyster och uppstramning redan efter behandlingen. Perfekt för att stärka huden inför sommar och sol. I behandlingen ingår: Rengöring, Hudanalys, Enzympeeling, Baobab mask, Fuktmask, Avslutande produkt inkl Ögonkräm

Lyx & Föryngring Ansiktsbehandling (90min) - 1098kr

Denna behandling passar dig som vill både ha en längre och komplett ansiktsbehandling med djupgående resultat och avslappning!  I behandlingen ingår: Rengöring, EnzymPeeling, Portömning, AHA-pensling, Föryngrande ansiktsmask, Ansikte & Dekolltagemassage, Brynplock och Avslutande produkt inkl. Ögonkräm.

Circadia Föryngrande Retinolbehandling (45min) – 1090kr

Denna behandling kickar igång celldelningen och cellaktiviteten i huden och "Lurar" cellen att den är ung igen, Retinol hjälper mot oxidativ stress, verkar porsammandragande och är även väldigt effektivt på acne, orenheter i huden och fet hud. I behandlingen ingår: Avtvätt, Scanning, Enzym peeling, Retinolpensling, avslutande produkter

Circadia Antioxidant boost - ger liv till lysterlös hud (45min) - 690kr

 • Rengöring med Vitamin Veil och Lipid Replacing Cleanser
 • Cocoa/Rasperry Enzym peel 5–15 minuter under ånga eller varm handduk
 • Avslappnande ansiktsmassage med Vitamin Veil och Vitamin C Serum
 • Australian Superberry Mask / Caviar Lime Mask 10 minuter
 • Avslutande produkter anpassat efter hud typ.

Circadia Fukt boost - återfuktar och ger näring (45min) - 690kr

 • Rengöring med Vitamin Veil och Honey Cleanser
 • Cocoa/Rasberry Enzym Peel 5–15 minuter under ånga eller varm handduk
 • Avslappnande ansiktsmassage med Vitamin Veil och Aquaporin
 • Marshmallow mask
 • Avslutande produkter anpassat efter hud typ

Circadia SWICH (75 min) - 1495 kr

Ett vetenskapligt genombrott som hjälper till att förbättra mitokondriell funktion och återställer hudens ungdomligt utseende. Ett unikt alternativ till kemiska peelingar. Behandlingen reparerar och regenererar hudcellerna, ökar cell till cellkommunikationen och energin i cellerna, minskar pigmenteringar och bygger upp immunförsvaret. Kort återhämtningstid. Passar Dig som är 35 +. Kan göras året runt och görs med fördel i kur!

 • Dubbelrengöring och Swich Dermal Rejuvenation enligt protokoll, Avslutande produkter

Circadia Oxygen RX (30min) - 695kr

En perfekt behandling för dig med extra känslig, reaktiv hy, rosace huden fantastisk lyster. Väldigt skön avslappnande behandling med mycket ansiktsmassage.

 • Dubbelrengöring
 • Oxygen RX enligt protokoll
 • Avslutande produkter anpassat efter hudtyp

Tillval i behandlingen

 1. Cocoa enzym peel - 290kr - Lägg till en enzympeeling för att förstärka effekten av behandlingen ytterligare
 2. LacticPeel/AlphabetaPeel - 390kr - Lägg till en kemiskpeel för att skapa cellförnyelse och förbereda huden inför Oxygen RX
 3. Firming PeptideMask - 350kr - Peptidemasken är föryngrande och uppstramande med synliga resultat direkt efter behandling.

Tillval i alla ansiktsbehandlingar:

 • Firming Peptidemask - 350kr - Peptidemasken är föryngrande och uppstramande med synliga resultat direkt efter behandling.
 • Lactic eller Alpha/Beta kemiskpeel - 890kr - Lägg till en kemiskpeel för att skapa cellförnyelse, binda fukt, få jämn hudton eller få bukt med plitor och acne.
 • Cocoa enzympeeling - 290kr - En skonsam men aktiv peeling som förstärker effekten av din behandling.
 • Oxygen Rx som avsluta - 595kr i behandling - Läs längre ner i menyn om fördelarna med Oxygen Rx.
 • Vitamin A accelerator 590kr - En föryngrande Retinolbehandling
 • Frans & Brynfärgning - 190kr
 • Formning av bryn - 100kr
 • Portömning under ånga - 180kr
 • Ansikts- & Dekolltagemassage - 140kr

Dr Spiller Ansiktsbehandlingar

Dr Spiller Biomimetisk hudvård sedan 1960

Ett tyskt hudvårdsmärke som grundades 1960. Basen i produkterna är rent källvatten tillsammans med naturliga ingredienser. Dr Spiller utvecklar högeffektiva och innovativa produkter med det yttersta målet att stödja hudens naturliga funktioner, genom så kallad biomimetisk hudvård. Deras hemlighet är deras HYTEC emulsion system som stärker den naturliga hydrolipidfilmen.

 • Skyddar syreupptagning och utjämning
 • Ökar skyddsfunktionen mot externa, negativa faktorer
 • Minskar transepidermal vattenförlust
 • Den intakta hydrolipidfilmen utgör grunden för en hälsosam hud, ökar tillgången på aktiva ingredienser och aktiverar hudfunktionerna.

Produkterna finns idag i över 50 länder och varje år produceras 2,5 miljoner produkter. Resultat kombineras med en mjuk skön känsla och härlig doft.

Vi är stolta över att kunna erbjuda er deras produktsortiment samt deras unika, härliga Ansiktsbehandlingar!

Celltresor The Beauty Safe Treatment 60min – 1390kr

En välgörande, lyxig anti-agebehandling som jobbar på hudens alla ålderstecken. Här arbetar de aktiva ingredienserna cellnybildande, stärkande och reparerande för att ge dig en friskare, starkare hud som också upplevs mer slät och ungdomlig. I behandlingen: Dubbelrengöring, Enzympeeling, Celltresor Serum, Celltresor Hydro-release fleece mask & Intensifier, Dekolltagemassage, Silk ögonkräm, Intense rebuildingcream.

Vitamin C-Plus Treatment 60min – 990kr

En glow-behandling för den trötta huden som har förlorat sin elasticitet. Huden revitaliseras och får en fin lyster. I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, Enzympeeling, VitaminC plus serum, Age repair peel off mask, Aloevera Avocado mask på dekolltaget, Silk eyecream, VitaminC plus day cream.

Collagen Treatment 60min – 990kr

För dig som behöver spänst och fukt. Här stärks bindväven samtidigt som du får en ordentlig fuktboost. I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, Special peeling milk, Collagen ampull på ansikte, hals & dekolltage, Collage intensive fleece mask, Dekolltagemassage, Eyecontour gel, Hydro Collagen cream./p>