Vanity Clinics | Be your own kind of beautiful
Boka tid

Ansiktsbehandlingar

Vår kompletta ansiktsbehandlingsmeny med behandlingar för alla hudtyper.

Med noga utvalda produkter, ger våra ansiktsbehandlingar din hud lyster, vitalitet och elasticitet. Efter hudanalysen som ingår i alla ansiktsbehandlingar, får du ett personligt hudvårdsschema. I schemat står det vilka produkter du behöver använda hemma för att fortsätta att sköta huden på bästa sätt. Alla behandlingar anpassas efter din hudtyp.

Varför inte lägga till en Cocoa Enzyme peel med Lactic acid pensling i din ansiktsbehandling för direkt få effekt av en strålande hy.

Väljer du vår Red Carpet behandling så använder vi Circadias Firming Peptidemask och vips så har du en omedelbar uppstramning och är redo för festligheter!

Om du har ätit osunt, levt stressigt och känner att huden behöver lugnas ner kanske från utbrott (finnar & plitor) eller rodnad, då borde du prova på kombinationen Cocoa enzyme med Lactic acid i kombination med Oxygen RX. Oxygen RX jobbar både kärlsammandragande och är extremt lugnande. Vilket gör att den passar en rosacea hud samt en reaktiv hud men även dig som har problem med acne.

Kombinationerna är oändliga så boka gärna en konsultation så skräddarsyr vi Din ansiktsbehandling.

Avancerad hudanalys med Derma Scanner - 495kr

Nu kan vi se hur din hud ser ut på djupet! En UV-kamera ta en bild på allt som gömmer sig under dina översta hudlager. Vi kan se dina solskador, kärl, porer, blodcirkulation. Vi mäter fuktnivå, elasticitet och djupet på dina rynkor. Avancerad hudanalys hjälper oss att skräddarsy ett individuellt anpassat hudvårdsprogram för att förbättra ditt hudtillstånd.

Ansiktsbehandlingar (45min) - 495kr

Våra ansiktsbehandlingar på 45 min passar perfekt för dig som har ont om tid, men som vill ha en wow effekt! Du lämnar kliniken med en fantastisk lyster, förbättrad hudstruktur, massiv med fukt och självklart en friskare hy!

Red Carpet Ansiktsbehandling (45min)

En kraftfull behandling som ger omedelbar uppstramning! Perfekt inför fest! Denna föryngrande, uppstramande behandling innehåller den senaste teknologin av peptider & antioxidanter som skapar en förnyelse av cellerna från de undre hudlagren. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorlek, ökar elasticitet, lyster och vitalitet. I behandlingen ingår Rengöring, Hudanalys, EnzymPeeling under ånga, Firming Peptidemask, Avslutande produkt inkl. Ögonkräm.

Antioxidant boost - ger liv till lysterlös hud (45min)

 • Rengöring med Vitamin Veil och Lipid Replacing Cleanser
 • Cocoa/Rasperry Enzym peel
 • Avslappnande ansiktsmassage med Vitamin Veil och Vitamin C Serum
 • Australian Superberry Mask / Caviar Lime Mask
 • Avslutande produkter anpassat efter hud typ

Fukt boost - återfuktar och ger näring (45min)

 • Rengöring med Vitamin Veil och Honey Cleanser
 • Cocoa/Rasberry Enzym
 • Avslappnande ansiktsmassage med Vitamin Veil och Aquaporin
 • Marshmallow mask
 • Avslutande produkter anpassat efter hud typ

Baobab C-vitamin Boost (45min)

I denna behandling använder vi oss av ren c-vitamin från Baobab trädet, Baobab frukten innehåller 20ggr mer c-vitamin än en apelsin. Detta är en stark antioxidant som gör underverk för huden! Med omedelbar lyster och uppstramning redan efter behandlingen. Perfekt för att stärka huden inför sommar och sol. I behandlingen ingår: Rengöring, Hudanalys, Enzympeeling, Baobab mask, Fuktmask, Avslutande produkt inkl Ögonkräm.

Djuprengörande Ansiktsbehandling (60min) 790kr

Perfekt för dig som vill få rengjord hy på djupet men har begränsat med tid. I behandlingen ingår Rengöring, EnzymPeeling, Portömning, Djuprengörande ansiktsmask och Avslutande produkt inkl. Ögonkräm.

Klassisk Ansiktsbehandling (60min) 890kr

Klassisk ansiktsbehandling där vi skräddarsyr hudvård efter Din hudtyp. I behandlingen ingår Rengöring, Hudanalys, EnzymPeeling, Portömning, Brynplock, Massage, Ansiktsmask samt Avslutande produkt inkl. Ögonkräm

Show Up & Glow Up (60min) 2285kr

Detta är en kombination av en Synergi Deep Wash + Klassisk Ansiktsbehandling + Kemisk peeling. Det här är vår bästa kombination av behandlingar som snabbt och effektivt bidrar till cellförnyelse som bidrar till en djup exfoliering & föryngrad hud. Resultatet blir att du kan lämna kliniken samma dag med ett fantastisk Glow!

Hudterapeutens val (75min) 990kr

Låt oss ta hand om dig och din hud! Detta är en lyxig och skräddarsydd ansiktsbehandling på 75 min. Under 75 minuter så maxar vi din behandling med alla de moment som din hud behöver.

Lyx & Föryngring ansiktsbehandling (90min) 1290kr

Denna behandling passar dig som vill både ha en längre och komplett ansiktsbehandling med djupgående resultat och avslappning! I behandlingen ingår: Rengöring, EnzymPeeling, Portömning, AHA-pensling, Föryngrande ansiktsmask, Ansikte & Dekolltagemassage, Brynplock och Avslutande produkt inkl. Ögonkräm.

Circadia SWICH (75min) 1495 kr

Ett vetenskapligt genombrott som hjälper till att förbättra mitokondriell funktion och återställer hudens ungdomligt utseende. Ett unikt alternativ till kemiska peelingar. Behandlingen reparerar och regenererar hudcellerna, ökar cell till cellkommunikationen och energin i cellerna, minskar pigmenteringar och bygger upp immunförsvaret. Kort återhämtningstid. Passar Dig som är 35 +. Kan göras året runt och görs med fördel i kur!

Dubbelrengöring och Swich Dermal Rejuvenation enligt protokoll, Avslutande produkter.

Circadia Oxygen RX (30min) 795kr

En perfekt behandling för dig med extra känslig, reaktiv, rosacea eller akne hy. Eller för dig som vill ha lyster, jämn hudton. Passar alla hudtyper. Behandlingen är mycket skonsam och är kärlsammandragande samt bakteriedödande som ger huden fantastisk lyster. Väldigt skön avslappnande behandling med mycket ansiktsmassage.

 • Dubbelrengöring
 • Oxygen RX enligt protokoll
 • Avslutande produkter anpassat efter hudtyp

Tillval i behandlingen:

 • Cocoa enzym peel 290kr – Lägg till en enzympeeling för att förstärka effekten av behandlingen ytterligare
 • LacticPeel/AlphabetaPeel 390kr – Lägg till en kemisk peel för att skapa cellförnyelse och förbereda huden inför Oxygen RX
 • Firming PeptideMask 350kr – Peptidemasken är föryngrande och uppstramande med synliga resultat direkt efter behandling.

Circadia Oxygen Lift 60min 1299kr – inkl. 2 tillval (ordpris 1435kr)

Circadia Oxygen Lyx 75min 1590kr - inkl. alla 3 tillval (ordpris. 1725kr)

Opera masken - Led mask (30min) 790kr

Nu har vi det stora nöjet att introducera en häftig nyhet som redan är ett måste för många kändisar i USA, bl.a. systarna Kardashian. LED (Low Level Light Therapy) är en mask som är en kombination av flera hudvårdssystem utrustad med låg effekt LED och galvanisk ström. LED-masken har en djupgående funktion för att arbeta med Anti-age, dvs. hudföryngring som även ger din hy en fräschör och utstrålning utöver uppstramning. LED-masken fungerar även utmärkt vid behandling av t ex Acne och Rosacea, i kombination med galvanisk ström, eller om du har allmänna hudirritationer i ansiktet så går LED-ljuset in och lugnar ner huden och reducerar irritationen eftersom ljuset har en lugnande effekt. De kliniska fördelarna med LED (Light Emitting Diodes) behandling, har varit kända i decennier. LED masken avger en exakt kombination av LED-ljusvåglängder, som är avsedda att ge optimal behandling. LED-ljuset är inkohorent och ej tvingande på cellen, vilket ger hög tolerans på alla hudtyper utan negativa sidoeffekter. Ljusenergin tränger sig genom hudytan och ger en rad positiva vävnadsfördelar med multifunktionella egenskaper. Masken har galvanisk ström och syretillförsel som ytterligare förbättra resultatet. Du andas in 98% ren syre under behandlingen

Avancerade Ansiktsbehandlingar

SYNERGI+ behandlingar

Synergi Plus apparat innehåller fyra olika behandlingstekniker som var för sig ger enastående resultat. Med fyra olika teknologier rengörs huden på djupet, vi syresätter huden och ökar blodcirkulationen. Med hjälp av radiofrekvens får vi direkt uppstramning av huden och med ultraljudet och hyaluronsyran reduceras fina linjer och rynkor. Vi rekommenderar en kur för att få ett långvarigt resultat. Din terapeut skräddarsyr kuren efter dina behov och önskemål. Du kan även lägga till valfritt handtag i din ansiktsbehandling för att få ut ännu mer av behandlingen.

SYNERGI+ - Make Me Glow (45min) 1290kr

I denna behandling använder vi oss av två Synergi plus teknologier. Vi börjar med att rengöra huden med hjälp av vakuumsug samt olika milda syror som gör rent huden på djupet. Vi anpassar de olika syreblandningarna beroende på ditt hudtillstånd och behov. Sedan applicerar vi en mask, du väljer om du vill jobba med en jämnare hudton eller föryngring. Över den masken arbetar vi med en aktiv kolsyretablett som blandas med masken och skapar en gynnsam reaktion i huden - vi få ökad blodcirkulation och cellförnyelse, vi syresätter huden och sänker pH-värden som i sin tur leder till en frisk och strålande hud.

SYNERGI+ - Make Me Young (60min) 1890kr

denna behandling använder vi oss av tre Synergi plus teknologier. De första två behandlingsmoment är samma som ovan. Sedan utför vi en radiofrekvensbehandling där vi med hjälp av radiofrekvens värmer upp huden och stimulerar ny kollagen bildning. Du får direkt en synlig uppstramande effekt.

SYNERGI+ - Red Carpet Tretment (90min) 2790kr

Denna behandling är för dig som vill vara en stjärna på röda mattan! Här använder vi oss av alla fyra Synergi plus teknologier. Först utför vi de alla tre ovan beskrivna momenten. Sedan, med hjälp av ultraljud slussar vi in en aktiv hyaluronsyra er i de djupa hudlagren. Vi får en direkt djupgående återfuktande effekt på huden. Med andra ord en nålfri mesoterapi.

Tillval i alla ansiktsbehandlingar:

Firming Peptidemask 350kr

- Peptidemasken är föryngrande och uppstramande med synliga resultat direkt efter behandling.

Lactic eller Alpha/Beta kemiskpeel 590kr

- Lägg till en kemiskpeel för att skapa cellförnyelse, binda fukt, få jämn hudton eller få bukt med plitor och acne.

Cocoa enzympeeling 290kr

- En skonsam men aktiv peeling som förstärker effekten av din behandling.

Oxygen Rx som avsluta i behandling 595kr

- Läs längre ner i menyn om fördelarna med Oxygen Rx.

Vitamin A accelerator 590kr

- En föryngrande Retinolbehandling.

Frans & Brynfärgning 190kr

Formning av bryn 100kr

Portömning under ånga 180kr

Ansikts- & Dekolltagemassage 180kr