Hairextensions

Vår Senior Top Stylist har arbetat med Extensions sedan 2001. Hon är utbildad i tre olika tekniker av Extensions som du kan läsa mer om här nedan. Så för Dig som vill förlänga, förtjocka eller förändra Ditt hår, kontakta oss för mer info eller för att boka konsultation.

Glorious Hair Extensions

En teknik där man på ett mycket skonsamt sätt kan förlänga, förtjocka och förändra med hjälp av extensions.

Rinex-tekniken

som används är helt utan kemikalier eller tejp och hårets ytskikt tar minimal skada. Fästena har en dessutom en skyddande hinna av keratin på insidan som gör tekniken extra skonsam i jämnförelse med ex. microringar. Glorious fästena är små som riskorn och håret är i en hög och slitstark kvalitet. Håret är självklart 100% Virgin Remy Hair av högsta kvalitet. Finns i längderna 45cm och 60 cm.

Dessutom är slingorna återanvändningsbara då man med en enkel teknik kan flytta upp slingorna efter 7-8 veckor. Man kan flytta upp slingorna upp till tre gånger, beroende på hur kunden skött håret och fästena.

Glorious Hair

Peaks Hair

Peak Hair

Tape Extensions – Det har aldrig varit så enkelt att få sitt drömhår! På bara några minuter uppfyller du drömmen om ett glamoröst och lyxigt Hollywoodhår av absolut högsta kvalité. Varje slinga är 4 cm bred och med en tape av keratin som man fäster slingan med. Äkta asiatiskt Remy hår i högsta kvalité. Finns i längderna 40 cm och 50 cm, men endast rakt hår.

Hållbarhet: 4-6 veckor och kan därefter sättas om.

Passar till: Hårförlängningar, förtjockningar, frisyrförändringar och slingeffekter m.m.

Keratin Extensions

Keratin Extensions

Med keratin extensions kan man vara mycket kreativ och använda många olika färger för att matcha det egna håret till 100%. Passar dig som vill ha ett löshår som sitter länge. Keratinet värms upp och fästs runt det egna håret, slinga för slinga.

Äkta asiatiskt Remy hår i högsta kvalité. Finns i längderna 45 cm och 55 cm. Det finns både rakt och vågigt hår att beställa.

Hållbarhet 3 - 4 Månader

Passar till Hårförlängningar, förtjockningar, frisyrförändringar och slingeffekter m.m.

Clip-on

Hair Extensions

Med Peak´s Hair clip-on extensions fixar du festfrisyren på bara några minuter!

Vi hjälper dig hitta rätt färg, beställer håret, bokar in en tid där vi klipper in håret och demonstrerar hur Du på bästa sätt ska sätta fast dina Clip- ons.

Ett set innehåller 2 st tränsar á 20 cm inkl 3 clips, 2st tränsar á 18 cm med 3 clips, 2 st tränsar á 14cm med 2 clips och 2 st tränsar á 3cm med 1 clips. Äkta asiatiskt hår i högsta kvalité. Längden är 45cm och det finns rakt och vågigt hår.

Passar till: Tillfällig hårförlängning, förtjockning, frisyrförändring.